• Consulta les formacions i serveis que oferim

  • Recolzem la VAGA FEMINISTA. Ens aturem!

  • ARA Activa’t no s’atura!

  • El projecte ARA ACTIVA’T segueix en marxa

Gestionant les emocions

Durant aquest mes de Gener, l’Associació ARA, (Associació de Serveis i Formació Socioeducativa), ha dut a terme el monogràfic gestió de les emocions i educació per a la vida.

Aquesta formació emmarcada dins del model de competències emocionals i benestar, ha estat adreçada a professionals que estan realitzant una tasca educativa amb infants i joves.

Durant el curs s’han treballat les pròpies emocions i les habilitats personals i socials com a eina pedagògica per poder després treballar l’educació emocional amb els i les joves.

En la formació han participat 20 persones de diferents àmbits professionals amb un denominador comú, el valor que li donen a l’educació emocional, tant per a créixer personalment, com per treballar amb les altres persones.

Les persones participants han valorat molt positivament el curs, per la seva aplicabilitat tant en la seva feina com en l’àmbit personal I per haver estat un espai compartit, vivencial, creatiu i dinàmic per a tots i totes, en el que s’han pogut compartir un espai d’intercanvi d’experiències molt valuós en el que l’aprenentatge ha estat mutu.

 

Volem donar les gràcies al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per recolzar econòmicament aquesta formació, I al CAID de L’Hospitalet per cedir-nos el seu espai.

Aquest lloc web només utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recava ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a ASSOCIACIÓ ARA, que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació.