• Consulta les formacions i serveis que oferim

  • Recolzem la VAGA FEMINISTA. Ens aturem!

  • ARA Activa’t no s’atura!

  • El projecte ARA ACTIVA’T segueix en marxa

Tastets per a la recerca de feina

Durant el mes de maig i de juny, els i les usuàries que acudeixen a l'associació ARA, dins del projecte Ara Activa't, han pogut gaudir de diferents tallers que els ha donat l’oportunitat d’ampliar les seves possibilitats, proporcionant-los noves eines i estratègies per a la recerca de feina.

Han estat petites formacions específiques sempre emmarcades dins de l’àmbit sociolaboral, que pretenen donar els coneixements necessaris per: enfrontar-se a una entrevista de treball, ja sigui individual o en grup; respondre a les ofertes de feina telefònicament; distingir aquelles ofertes laborals que són una estafa, i que últimament estan tan de moda.

 

A més de treballar les eines específiques, les experiències compartides han facilitat l’enriquiment dels i de les participants en aquests grups.

Tot això serveix per poder contribuir al creixement personal i d’autoestima i per generar una dinàmica dins del grup de confiança que permet la reflexió sobre les accions que realitzen entorn a la seva implicació en la recerca de feina.

 

Aquest lloc web només utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recava ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a ASSOCIACIÓ ARA, que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació.