ARA ACTIVA´T: un projecte per a la inserció sociolaboral

 

A l’octubre del 2011 es va engegar el projecte ARA ACTIVA’T.  Desenvolupat al barri de Collbanc - La Torrassa de L'Hospitalet, pretén donar suport a aquelles persones que estan en un procés de recerca de feina i desconeixen els recursos, les eines i els mecanismes per millorar les seves possibilitats dins el mercat laboral.

Fins avui són més de 80 persones les que s’han beneficiat gratuïtament d’aquest servei gràcies al finançament atorgat per l’Obra Social "la Caixa", i moltes més les que es beneficiaran fins a finals d’any.

Les persones que acudeixen al servei es caracteritzen per què necessiten, a més d’un recolzament psicoemocional, una orientació en quant a la redacció del CV, la carta de presentació, o com afrontar una entrevista o bé una trucada de caire laboral.

Per dur a terme aquestes accions realitzem entrevistes individuals, així com també formació grupal per enriquir i ampliar les perspectives que poden sorgir des del grup i el debat que s’estableix. Això es positiu ja que el resultat es que les persones milloren en les seves competències per a la recerca de feina i són més autònomes i utilitzen els recursos que des de el servei se’ls hi transmet.

El primer pas per començar la recerca de feina es apropar-te fins la nostra entitat. L’horari d’atenció és de dimarts a divendres de 10 a 14h. L’accés és lliure i gratuït però necessites cita prèvia. Pots demanar-la presencialment de les 13 a les 14h o trucant al telèfon: 93 431 06 89 en aquest mateix horari. Els dilluns de 10 a 14h acosta't al Club de Feina si necessites fer ús d’un ordinador, trucar a empreses per cercar feina o consultar la premsa especialitzada.

Fes un pas i ACTIVA’T en la teva recerca de treball!!!

Aquest lloc web només utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recava ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a ASSOCIACIÓ ARA, que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació.