MONOGRÀFIC. L’ABORDATGE SOCIO-COMUNITARI DELS TRASTORNS DEL COMPORTAMENT ALIMENTARI

Beneficiaris/àries: 23


El monogràfic: Abordatge socio-comunitari dels trastorns del comportament alimentari forma  professionals i futurs/es professionals que estiguin en contacte amb joves realitzant una tasca educativa, tant en l’educació formal com no formal. L’objectiu és dotar-los d’eines per abordar la prevenció dels trastorns del comportament alimentari. El marc teòric  d’actuació és l’educació per a la salut entesa d’una manera global i positiva i posant èmfasi en el treball de les habilitats personals i socials.

Creiem que és important formar i poder facilitar eines a aquests/aquestes educadors/es per tal que puguin afrontar el seu treball diari amb els i les joves amb més recursos teòrics i metodològics.


Resultats

El monogràfic ha tingut una durada de 20 hores repartides en 4 sessions. S’han treballat diferents aspectes dins l’abordatge socio-comunitari dels trastorns del comportament alimentari:
Conceptes i prevenció dels trastorns del comportament alimentari; Adolescència; Nutrició; Publicitat i cos; Estratègies de prevenció.

Han participat 19 persones en la formació i en general han valorat amb una puntuació molt alta tant la formació rebuda com la seva utilitat en un futur. Per part de les 4 formadores dir que el grau d’interès i motivació del grup ha estat molt alt i es coincideix amb la sensació d’haver  compartit un espai d’intercanvi d’experiències molt valuós en el que l’aprenentatge ha estat bidireccional.

Aquest lloc web només utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recava ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a ASSOCIACIÓ ARA, que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació.