FotoDurant aquest mes de maig i juny. Es faran un cicle d’Espais de Debats Educatius promoguts pel Programa d’Acompanyament Educatiu a les Famílies de la Regidoria d’Educació (Ajuntament de L’Hospitalet) , amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística.

L’entitat ARA amb col·laboració amb el JIS portarà la dinamització d’aquests Espais de Debat.

Aquests espais volen donar resposta a preguntes, inquietuds que es generin en el si de les famílies. Volen ser un punt de trobada per a famílies, un espai de reunió, de conversa, d’intercanvi de sabers, d’opinions.. de trobar i de no trobar solucions entre tots i totes.

Previ a aquests Espais de Debats es faran un grups focals amb famílies per a detectar necessitats, interessos e inquietuds.. Per després compartir-ho als Espais.

Esperem que aquests espais siguin molt profitosos per a tots i totes. I us convidem a assistir-hi.

Espais de Debat Educatiu

 

30 de Maig.

15:10 H. Centre Cultural Bellvitge (Regidoria)

 

4 de Juny

15:10 H. Centre Cultural Collblanc-La Torrassa

17:15 H Esplai La Florida

 

5 de Juny

15:10 Escola Pompeu i Fabra

 

12 de Juny

17:15 Regidoria Districte IV-V

 

Aquest lloc web només utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recava ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a ASSOCIACIÓ ARA, que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació.